Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

  • 29. Regijski otroški parlament

    Letošnja gostiteljica regijskega otroškega parlamenta je bila OŠ Venclja Perka Domžale, kjer se je zbralo 38 delegatov iz cele Osrednjeslovenske regije. Le ti so predstavljali svoje izvedene akcije, med katerimi je mlade parlamentarce najbolj prepričala izvedena akcija: Učilnica na prostem. 

    Tako so otroci znova potrdili, da si v šolstvu in v šolskem sistemu želijo in potrbujejo spremembe, ki niso vezane na vprašanje KAJ? temveč na vprašanje KAKO? Znova so izpostavili, da si želijo več pouka v naravi, več pouka skozi gibanje, več skupinskih projektih in raziskovalnih nalog. Povdarili so, da predmeti: glasbena umetnost, športna vzgoja in likovna umetnost, morajo imati več vzgojne narave in si želijo, da bi ti predmeti znova dobili opisne ocene, ki bi otroke spodbujale k napredku in veselju do teh predmetov. 

    Pred nami je še izvedba Nacionalnega otroškega parlamenta (8. april 2019, Državni zbor Slovenije), kjer se bodo zbrali mladi parlamentarci iz cele Slovenije in si med seboj izmenjali izkušnje in svoje videnje/doživljanje šolstva in šolskega sistema. 

Zadnja novica

Juhuhu POČITNICE SO TU!!!

Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja