Za starše                              

Za starše

Dogodki

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012

 • Tisočeri obrazi Ljubljane

  "Lebdeče" fotografije mladih fotografov, sodelujočih v projektu Skozi moje oči, na ogled v Mestni hiši vse do 6. junija. Vstop je prost.

 • Urbano pleme MEPI

  Z mladostnicami, ki so udeleženke MEPI programa na Mestni ZPM Ljubljana, smo se udeležili MEPI dogodka v Tivoliju: Urbano pleme MEPI.

 • Povezani, a ne zavezani!

  Začeli smo z izvedbo programa Povezani, a ne zavezani!, delavnicami učenja socialnih veščin, namenjenih otrokom osnovnošolske dobi.

 • Otroci v stiski: kako jim pomagati

  V ponedeljek, 11. februarja, smo začeli s ciklusom izobraževalnih delavnic v sklopu programa Zavedam se - delujem!,  namenjenih pedagoškim delavcem.

 • Orfična himna

  V sodelovanju s SNG Opera Ljubljana, smo podpornikom ZPM-jev, omogočili brezplačni ogled fantastične baletne predstave Orfična himna. 

 • Zavestno starševstvo - za vse, ki jim je mar!

  Kakšen je moj vpliv na razvoj otrokove sampodobe? Kako naj otroka naučim, da bo znal reševati probleme? Kako komunikacija vpliva na naš odnos? Kaj mi otrok sporoča? In še, in še...

Zadnja novica

Juhuhu POČITNICE SO TU!!!

Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja