Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

  • Mladi fotografi na obisku v fotostudiju

    Torkovo deževno vreme smo izkoristili za obisk fotostudija Tine Ramujkić, kjer smo se prelevili v prave mlade profesionalne fotografe: spoznavali smo se s studijskim okoljem, igrali smo se z lučkami in osvetljavo, bili portretiranci in sami portretirali, se preizkusili v različnih vlogah fotografa.

    Imeli smo se zelo luštno in se že veselimo ogleda naših fotografij, ki bodo razstavljene na fotografski razstavi "Tisočeri obrazi Ljubljane", ki bo na ogled od 23. maja do 6. junija v Mestni hiši v Ljubljani.

    Vstpnine na razstavo ni, dobrodošli tudi vi :) 

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja