Za starše                              

Za starše

Novice

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012

 • Prednovoletne predstave

  Tudi letos vam, za vaše podjetje in otroke vaših zaposlenih, ponujamo prednovoletne predstave z obiskom dedka Mraza ali Božička. 

 • Brezplačne delavnice programiranja

  Otroci in mladostniki pozor!

  Bi se radi preizkusili v programiranju s pomočjo StarWars junakov ter se spoznali z računalniškim znanjem? Bi radi oblikovali svojo prvo računalniško igro z junaki StarWarsa?

  Potem se nam pridružite na brezplačni delavnici Hour of Code, ki jo 12. oktobra 2019 izvajamo v sodelovanju z Digital School.

 • Uvod v Finančni Maraton: Finance za Mlade

  Ti denar kar spolzi med prstmi? Bi se rad/a naučil/a kako pametno ravnati z denarjem?

  Pridruži nam se na brezplačni delavnici Uvod v finančni maratom: Finance za mlade!

   

 • Srečno v novo šolsko leto!

  Vsem učencem želimo miren, prijeten začetek novega šolskega leta, naj bo šolsko leto polno novih izzivov, znanj, novih izkušenj, prijateljstva, predvsem pa naj bo polno dobrega in spoštljivega medsebojnega sodelovanja in podpore.

 • JuHuHu - Počitnice so tu!!!

  Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!

 • Spoštovane družine!

  Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

  Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

  Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


  Vljudno vabljeni!

   

 • Dan brez alkohola

  Dan brez alkohola: Aprila 8 dogodkov po Sloveniji, Mestna ZPM Ljubljana na dogodku v Kočevju, 12. aprila.

 • Tudi jaz sem zgled: Mladi in alkohol

  Ptije alkohola je zdravju in življenju nevarno. Kako s svojim zgledom vplivam na otroke in mlade? Brezplačno predavanje namenjeno odraslim!

 • PROSTOVOLJCI - POZOR!!!

  Imaš 18. aprila 2019 od 9:00 do 12:00 ure čas in ga lahko nameniš izvedbi kreativne delavnice za predšolske otroke?

  Potem si prava oseba za nas!

 • Zavestno starševstvo

  Začenjamo z novim ciklom brezplačnih izobraževalnih delavnic in predavanj namenjenih vsem vam, ki vam je mar!