Za starše                              

Za starše

Novice

2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012

 • Predsednica ZPMS, Darja Groznik, prejemnika plakete Državnega sveta RS

  S ponosom vam sporočamo, da je Državni svet Republike Slovenije, med drugim, proglasil tudi predsednico Zveze prijateljev mladine Slovenije, ga. Darjo Groznik, za najzaslužnejšo prostovoljko za leto 2014 in prejmnico plakete Državenga zbora Republike Slovenije,ki jo prejmejo najzaslužnejši društveni delavci - prostovoljci.

  Čestitamo vsem prejemnikom plakete, še posebej pa predsednici ga. Darji Groznik!

 • Jesensko počitniško rajanje z ZPM-jem

  Še nekaj prostih mest v organiziramen počitniškem varstvu na OŠ Nove Fužine; varstva organizirana na OŠ Vrhovci, OŠ Danile Kumar in na OŠ Prule so že polno zasedena!

 • ZA RAZIGRANO IN USTVARJALNO OTROŠTVO

  Je tema letošnjega Tedna otroka, ki bo v tem letu potekal od 6. do 12. oktobra 2014. V tem tednu še posebaj javnost opozarjamo in pozivamo k spoštovanju in uresničevanju Konvencije o otrokovih pravicah. Prav tako, v sodelovanju z mnogimi organizacijami, za otroke organiziramo nešteto brezplačnih aktivnosti, kot so to: ogled risanke v Koloseju, ogled gledaliških predstav, obisk Botaničnega vrta, Ljubljanskega gradu, Reševalne postaje, Gasilske brigade, Železniškega muzeja, VIBA filma...

 • USPEŠENO NAJ BO!

  Vsem šolarjem - malim in velikim - želimo srečno, uspešno, kreativno, polno novega znanja in izkušenj, s prijateljstvom prepleteno - novo šolsko leto!!!

 • Počitniška potepanja po Ljubljani - EMONA 2000

                                    Še vedno nekaj prostih mest na štiriurnih počitniških potepanj po Ljubljani - EMONA 2000 v terminu od 25. do 28.8.2014!

 • Predavanje za starše Osebne kompetence otrok... v vrtcu Jelka prestavljeno

  Spoštovani starši, stari starši, skrbniki otrok in vsi ostali zainteresirani za vzgojo!

  Predavanje Osebne kompetence otrok kot osebni kapital zdravega razvoja posameznika, katero naj bi se izvedlo ta četrtek, 6. marca 2014 v vrtcu Jelka, je prestavljno na četrtek, 6. novembra 2014 ob 16:30 uri.

  Hvala na razumevanju!

 • Zimske počitnice 2014

  Prijave za zimske počitnice s tečajem smučanja v gorah ter za aktivne zimske počitnice v Ljubljani se že zbirajo, zato pohitite s prijavami!

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja