Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

  • Otroci v stiski: kako jim pomagati

    Na tokratni delavnici smo ugotavljali kdaj je otrokovo vedenje posledica razvajenost in kdaj predstavlja klic na pomoč; kako v skupini otrok prepoznati tistega, ki je v stiski in nas najbolj potrebuje?.Spoznavali smo različne vedenjske načine skozi katere nam otroci sporočajo, da se soočajo s stiskami, ob tem pa smo se, preko izkustvenga učenja in praktičnih vaj,  seznanili z učinkovitimi tehnikami s katerimi vzpostavljamo stik z otrokom in se odzivamo na njegov klic na pomoč.

    Program Zavedam se - delujem! podpira MOL.

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja