Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

 • Povezani, a ne zavezani!

  Kadar ima otrok v skupini vrstnikov pogosto konflikte in jih ne zna primerno rešiti, se nerodno ali vsiljivo vključuje v igro, svoje potrebe in želje teši na način, da škodi drugim, svojih občutkov in frustracij ne izrazi na primeren način, ni v razredu vključen v nobeno skupinico prijateljev in se pogosto počuti osamljen - takrat rečemo, da nima razvitih socialnih veščin.

  Socialnih veščin otrok ne more pridobiti z individualno obravnavo, vzgojnimi ukrepi in kaznimi. Pridobiva jih skozi aktivno vključenost v skupino vrstnikov, kjer mu je omogočena pozitivna izkušnja lastnih spretnosti in sposobnosti ter stalna povratna informacija s strani vodje in drugih udeležencev. Ko se bo otrok počutil varnega in povezanega z drugimi, bo lažje prepoznaval svoje potrebe in želje, hitreje sledil pozitivnim vzorom in preizkušal nova, ustreznejša vedenja.

  V programu Povezani, a ne zavezani, preko interaktivnih iger, izkustvnega učenja in aktivnega sodelovanja, odgovarjamo ravno na potrebe tako posameznika v skupini kot skupine kot celote.

  Program letos izvajamo v sodelovanju z OŠ Kolezija, OŠ Riharda Jakopiča, OŠ Poljane in OŠ Sostro.

   

Zadnja novica

Juhuhu POČITNICE SO TU!!!

Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja