Za starše                              

Za starše

Novice

 • PROSTOVOLJCI - POZOR!!!

  Mestna ZPM Ljubljana ima že skoraj 30-letno tradicijo izvedbe okoljevarstvenega programa za predšolske otroke – Zeleni nahrbtnik.

  Namen programa je ozaveščati naše najmlajše o vplivu nas samih na okolje, na spremembe, ki zaradi nas v okolju nastajajo ter spodbujati lastno participacijo in aktivacijo pri ohranjanju okolja. V programu je letos vključenih cca. 900 predšolcev.

  Za sodelujoče v programu, vsako leto organiziramo zabavno druženje, ki ga popestrimo z dogajanjem na odru, maskoto, in različnimi kreativnimi delavnicami, ki jih izvajajo prostovoljci. Letos bo le ta v četrtek, 18. aprila od 9.00 do 12:00 ure v ljubljanskem parku Mostec.

  S tem namenom se sedaj obračamo na vas, in vas vabim, da se nam kot izvajalci delavnice, pridružite tudi vi in tako skupaj z nami popestrite otrokom zabavno dopoldne.

  Informativno srečanje zainteresiranih za sodelovanje na prireditvi bo v sredo, 3. aprila ob 18:45 na sedežu Mestne ZPM Ljubljana, Dimičeva 9, Ljubljana

  Zaradi lažje organizacije, se sprejemajo prijave za sodelovanje na mail: tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si

  Hvala vam, ker vam ni vseeno!

   

Zadnja novica

Juhuhu POČITNICE SO TU!!!

Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja