Za starše                              

Za starše

Novice

 • PROSTOVOLJCI - POZOR!!!

  Mestna ZPM Ljubljana ima že skoraj 30-letno tradicijo izvedbe okoljevarstvenega programa za predšolske otroke – Zeleni nahrbtnik.

  Namen programa je ozaveščati naše najmlajše o vplivu nas samih na okolje, na spremembe, ki zaradi nas v okolju nastajajo ter spodbujati lastno participacijo in aktivacijo pri ohranjanju okolja. V programu je letos vključenih cca. 900 predšolcev.

  Za sodelujoče v programu, vsako leto organiziramo zabavno druženje, ki ga popestrimo z dogajanjem na odru, maskoto, in različnimi kreativnimi delavnicami, ki jih izvajajo prostovoljci. Letos bo le ta v četrtek, 18. aprila od 9.00 do 12:00 ure v ljubljanskem parku Mostec.

  S tem namenom se sedaj obračamo na vas, in vas vabim, da se nam kot izvajalci delavnice, pridružite tudi vi in tako skupaj z nami popestrite otrokom zabavno dopoldne.

  Informativno srečanje zainteresiranih za sodelovanje na prireditvi bo v sredo, 3. aprila ob 18:45 na sedežu Mestne ZPM Ljubljana, Dimičeva 9, Ljubljana

  Zaradi lažje organizacije, se sprejemajo prijave za sodelovanje na mail: tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si

  Hvala vam, ker vam ni vseeno!

   

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja