Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

 • Razstava mladih fotografov

  Za nami je še ena uspešno izpeljana fotografska razstava, ki je nastala v sklopu projekta "Skozi moje oči!". Rdeča nit projekta je bilo spoznavanje poklicev s pomočno reportažne fotografije.

  V projektu je letos sodelovalo 18 otrok, za namen izvedbe projekta, pa so nam svoja vrata odprli: Mič Stayling šola, kjer so nas navduševali mladi frizerji; Radio Slovenija 1. program - VAL 202, kjer nas je očaral njihov arhiv;  Fight club Ljubljana, kjer smo lahko fotografirali njihove športnike na treningih in se tudi preizkusili v vlogi bokserjev; svoj prispevek pa so dodali še: turistični vodič Urban A. Logar, ki je otroke popeljal v skrivne kotčke Ljubljane, kjer so se urili v arhitekturni fotografiji, ga. Dana Avgustin, ki nas je popeljala v svet cirkuške akrobatike. 

  Vsekakor pa veliko od tega ne bi bilo brez naših fotografinj ga. Polone Ponikvar in ga.Tine Ramujkić, v Foto studiu katere so se mladi fotografi lahko prelevili v prave profesionalne fotografe. 

  Njihove fotografije, nastale v skolu celotnega projekta, si lahko ogledate na razstavi v Mednarodnem grafičnem likovnem centru v Ljubljani. Razstava bo na ogled do srede, 6. junija 2018.

  Vstop je prost. Dobrodošli!

  Projekt "Skozi moje oči 2018" podpira MOL.

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja