Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

 • Razstava mladih fotografov

  Za nami je še ena uspešno izpeljana fotografska razstava, ki je nastala v sklopu projekta "Skozi moje oči!". Rdeča nit projekta je bilo spoznavanje poklicev s pomočno reportažne fotografije.

  V projektu je letos sodelovalo 18 otrok, za namen izvedbe projekta, pa so nam svoja vrata odprli: Mič Stayling šola, kjer so nas navduševali mladi frizerji; Radio Slovenija 1. program - VAL 202, kjer nas je očaral njihov arhiv;  Fight club Ljubljana, kjer smo lahko fotografirali njihove športnike na treningih in se tudi preizkusili v vlogi bokserjev; svoj prispevek pa so dodali še: turistični vodič Urban A. Logar, ki je otroke popeljal v skrivne kotčke Ljubljane, kjer so se urili v arhitekturni fotografiji, ga. Dana Avgustin, ki nas je popeljala v svet cirkuške akrobatike. 

  Vsekakor pa veliko od tega ne bi bilo brez naših fotografinj ga. Polone Ponikvar in ga.Tine Ramujkić, v Foto studiu katere so se mladi fotografi lahko prelevili v prave profesionalne fotografe. 

  Njihove fotografije, nastale v skolu celotnega projekta, si lahko ogledate na razstavi v Mednarodnem grafičnem likovnem centru v Ljubljani. Razstava bo na ogled do srede, 6. junija 2018.

  Vstop je prost. Dobrodošli!

  Projekt "Skozi moje oči 2018" podpira MOL.