Za starše                              

Za starše

Novice

 • VABILO: Skozi moje oči 2018

  Izobraževalni foto program "Skozi moje oči" Mestna ZPM Ljubljana, v sodelovanju s fotografinjami ga. Tino Ramujkić in ga. Polona Ponikvar, organizira že četrto leto zapored. 

  Program je sestavljen iz desetih 90 minutnih delavnic, na katerih nam svoja znanja z nami delita fotografinji, ter nas, med drugim, naučijo še kako uporabljati svoj fotoaparat, kakšne so njegove zmogljivosti, kako se fotografira arihitektura, kako portret, kako zamrznemo gibanje, kako ujamemo nočno svetlobo....

  Veliko je tudi praktičnega dela, kjer se udeleženci s svojimi fotografi, podajo na potovanje po Ljubljani in svoja na novo pridobljena znanja in ob budnih očeh naših fotografinj, spravljajo v prakso. Tako nastajajo zelo zanimive fotografije, katere ob koncu programa s ponosom razstavimo na naši razstavi v Mednarodnem grafičnem likovnem centru. Letos bo le ta 18. maja 2018.

  Program je namenjen osnovnošolcem tretje triade iz Ljubljane, ter tudi za njih popolnoma brezplačen.

  Prijave so obvezne, saj je število mest omejeno.

  Prijaviš se tako, da prijavnico izpolniš in je skenirano pošlješ na e-naslov:tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si ali po pošti na naslov: Mestna ZPM Ljubljana, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana.

  Obvezna oprema: fotoaparat

   

Zadnja novica

Brezplačne delavnice programiranja

Otroci in mladostniki pozor!

Bi se radi preizkusili v programiranju s pomočjo StarWars junakov ter se spoznali z računalniškim znanjem? Bi radi oblikovali svojo prvo računalniško igro z junaki StarWarsa?

Potem se nam pridružite na brezplačni delavnici Hour of Code, ki jo izvajamo v sodelovanju z Digital School.


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja