Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

  • Skozi moje oči - foto delavnice

    Že peto leto zapored, Mestna ZPM Ljubljana, v sodelovanju s fotografinajmi Tino Ramujkić in Polono Ponikvar, organizira in izvaja 20 urni brezplačni foto tečaj poimenovan Skozi moje oči, namenjen otrokom osnovnošolske dobi tretje triade. 

    Naša letošnja tema je vezana na podobo in tisočere obraze, ki nam jih ponuja naše mesto Ljubljana, ter bodo tako mladi fotografi na desetih dvorunih delavnicah, imeli priložnost pokukat in ovekovečit različne podobe Ljubljane.

    Njihove fotografije, ki bodo nastale v času izvedbe programa, si boste lahko ogledali na razstavi, ki bo letos v Mestni hiši v Ljubljani, in sicer med 23. majem in 4. junijem. 

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja