Za starše                              

Za starše

Programi za otroke

 • Teden otroka

  Teden otroka se obeležuje v prvem tednu oktobra, ko pozornost širše javnosti z različnimi okroglimi mizami, konferencami in izobraževalnimi delavnicami, želimo usmeriti na otroke in mladino.

  V tem tednu za predšolske in osnovnošolske otroke, v sodelovanju z različnimi organizacijami in ustavnovami, kot so: gasilske brigade, reševalne postaje, RTV Slovenija, POP TV, tiskarne, Hipodorom Ljubljana, Lutkovno gledališče Ljubljana, Kolosej, Kinodovor, Železniški muzej, Atlantis,...organiziramo nešteto brezplačnih predstav, ogledov filmov, muzejev,  obiske in seznanitev s delovanjem naštetih organizacij in zavodov...

  Poleg tega, za otroke, v sodelovanju s našimi prostovoljci, organiziramo in izvajamo tudi različne brezplačne kreativno - ustvarjalne delavnice, kjer otroci in mladi imajo priložnost kreativnega izražanja.

  Letošnji Teden otroka obeležujemo v tednu od 7. do 12. oktobra 2019.

  Več informacij o Tednu otroka najdete tu.

   

Zadnja novica

Juhuhu POČITNICE SO TU!!!

Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja