Za starše                              

Za starše

Novice

 • Teden otroka 2017

  V času letošnjega Tedna otroka, od 2. do 8. oktobra 2017, v sodelovanju z različnimi organizacijami, organiziramo nešteto brezplačnih dogodkov, obiskov, ogledov, delavnic... K letošnji izvedbi Tedna otroka so pristopili: Reševalna postaja Ljubljana, Botanični vrt, Opera Ljubljana, Slovenska Filharmonija, POP TV, Mednarodni grafični likovni center, Železniški muzej, Lutkovno gledališče Ljubljana, Kinematografsko podjetje Kolosej, Radio Študent, Zavod Lunina Vila ter spletni časopis za otroke Časoris, s katerim bomo izvedli uvodni dogodek v Teden otroka in sicer okroglo mizo MLADI MLADIM

  Z okroglo mizo MLADI MLADIM, želimo mladim predstaviti, zakaj je v svetu, ko prek družabnih omrežjih do vseh nas prihaja množica različnih informacij, pomembno, da znamo prepoznati verodostojne medije in razbrati, katere so resnične novice katere pa lažne, sodelujoče pa povabiti, da skupaj ugotovimo, kaj bi kot družba morali narediti, da mladi razvijejo medijsko pismenost. 

  Okrogla miza se bo izvedla v petek, 29. septembra 2017 ob 13:00 uri v veliki sejni sobi ZPMS, na Dimičevi ulici 9. 

  Ob dr. Sonji Merljak Zdovc, ustanoviteljici Časorisa in moderatorki okrogle mize, bosta na okrogli mizi z otroci in mladi, svoje mnenje in izkušnje, delili ravnateljica OŠ Franceta Bevka, Barbara Kampjut in dr. Sandra Bašić Hrvatin.

  Za sodelovanje na okrogli mizi se je potrebno prijaviti, in sicer se prijavite na e-naslov tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si.

  Ob tem pa vas še vabimo k sodelovanju na natečaju časopisa Časoris: Moje poletje

  Istočasno pa toplo vabljeni že to nedeljo, 10.9.2017, na brezplačno družinsko delavnico: Vse bienalske živali, v ogranizaciji Mednarodnega grafičnega likovnega centra Ljubljana.