Za starše                              

Za starše

Novice

 • Tudi jaz sem zgled: Mladi in alkohol

  Ob bližajočem se Svetovnem dnevu zdravja, ki ga obeležujemo 7. aprila, Mestna ZPM Ljubljana, v sklopu projekta SOPA – Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola,  organizira brezplačno predavanje za prostovoljce, animatorje, vzgojitelje in vse odrasle, ki so v stiku z otroci, z naslovom: TUDI JAZ SEM ZGLED: MLADI IN ALKOHOL.

  Kdaj: sreda, 3. april 2019 ob 17. uri

  Kje: Sedež Mestne ZPM Ljubljana, Dimičeva 9 (sejna soba)

  Kratek opis vsebine: Na predavanju bomo izvedeli, kakšno je stanje na področju mladih in alkohola v Sloveniji in kako lahko vsi pomagamo mladim zagotoviti boljše izhodišče za zdravo življenje, dobro počutje, odgovorno vedenje  in pametne izbire.

  Predavanje traja cca. 90 minut.

  Predavatelj: Rok Zaletel, univerzitetni diplomirani politolog, zaposlen na NIJZ Območni enoti Ljubljana - Skupina za nenalezljive bolezni. Njegovo delovno področje je preventiva tveganih vedenj in je območna odgovorna oseba za projekt SOPA - Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola. Izkušnje za delo z mladimi je pridobival pri več kot 20-letnim prostovoljnim delom v mladinskih organizacijah.

  Prijave: tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si

  Veseli bomo vaše udeležbe in dobrodošli!

   

Zadnja novica

Juhuhu POČITNICE SO TU!!!

Vsem otrokom, njihovim staršem in skrbnikom, vsem ravnateljicam in ravnateljem, vsem učiteljicam in učiteljem, vsem svetovalnim delavkam in svetovalnim delavcem, vsem pedagogom in vsem ostalim želimo lepe, prijetne, razigrane, navihane, sproščene poletne POČITNICE!!!!  JUHUHU!!!


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja