Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

 • Ko posije sonce in dan je nasmejan...

  Tako smo, skupaj s Borisom Kononenkom, zapeli v Mostcu na zaključni prireditvi okoljevarstvenega programa Zeleni nahrbtnik Mestne ZPM Ljubljana. 

  Program v Ljubljani poteka že 28. leto zapored, in kar 800 predšolskih otrok je letos, skupaj z Zmajčkom Jručkom, skrbelo za čisto in urejeno okolje. 

  Na zaključni pripreditvi pa so se nam pridružili še prostovoljci, ki so za in z otroci izvajali ustvarjalno - kreativne delavnice, naši prijatelji iz revije Zmajček, ki so otrokom razdelili svojo revijo Zmajček. Z otroci in ostalimi sodelujoči pa je zaplesal tudi naš prijatelj Zmajček, ki je otroke zelo razveselil in jim pričaral še večji nasmešek na njihove obrazke.

  Hvala vsem otrokom, ki skrbijo za naše okolje, hvala vsem staršem in njihovim vzgojiteljem,  ki jih pri tem spodbujajo in hvala vsem sodelujočim, ki so pripomogli, da je zaključna prireditev bila čarobna. 

  Do naslednjega šolskega leta, vam mahamo smiley

Zadnja novica

Brezplačne delavnice programiranja

Otroci in mladostniki pozor!

Bi se radi preizkusili v programiranju s pomočjo StarWars junakov ter se spoznali z računalniškim znanjem? Bi radi oblikovali svojo prvo računalniško igro z junaki StarWarsa?

Potem se nam pridružite na brezplačni delavnici Hour of Code, ki jo izvajamo v sodelovanju z Digital School.


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja