Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

  • Zmajček Jurček krenil na svoje letošnje potepanje

    Začetek januarja je za našega Zmajčka Jurčka in njegovega spremljevalca Zelenega nahrbtnika, prav posebej lep, saj le ta začenja novo sezono svojega potovanja po ljubljanskih vrtcih, kjer skupaj z otroci skrbi za ohranjanje okolja. Tako skupaj ločujejo odpadke, varčujejo z vodo, sadijo drvesa, vrtnarijo, varčujejo z elektriko, pojejo Zmajčkovo himno, se smejijo in veselijo. 

    Svojo pot Zmajček konča ob dnevu Zemlje, 22. aprila, ko vse otroke, ki skupaj z njim skrbijo za naravo, obdari z rajanjem na zaključni prireditvi programa Zeleni nahrbtnik.

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja