Za starše                              

Za starše

Aktualni dogodki

  • Ko posije sonce in dan je nasmejan...

    Znova smo se poveselili, zaplesali, nasmejali, Zemljo počastili in skupaj uživali na zaključni prireditvi okoljevarstvenega programa Zeleni nahrbtnik. Prireditve, katero smo izvedli v četrtek, 18. aprila v čudovitem vremenu v ljubljanskem parku Mostec, se je udeležilo več kot 500 predšolskih otrok. Otroci so, skupaj s svojimi vzgojitelji, zaplesali ob glasbi Borisa Kononenka, se udeležili kreativnih delavnic, ki so jih izvajali naši prostovoljci, razveselili pa so se tudi revije Zmajček, katero so prijeli od Revije Zmajček.

    Hvala vsem udeležencem in nastopajočem, tako za prijetno druženje, kot tudi to, da vam ni vseeno in da skupaj skrbimo za čisto in zdravo okolje!

Zadnja novica

Za družine brezplačno

Spoštovane družine!

Muzeji, galerije in druge kulturno - umetnostne ustanove za vas brezplačno odpirajo svoja vrata. Od 15. maja – mednarodnega dneva družin do konca Tedna družin – 22. maja, vas vabimo k ogledu stalnih zbirk, tematskih razstav ali posebnih dogodkov, ki vam bodo polepšali dan.

Na tej povezavi vam posredujemo seznam vseh ustanov in ob koncu tudi prireditve in dogodke, ki jih pripravljajo nekatera naša društva in zveze prijateljev mladine po Sloveniji.

Skupaj z otroki boste spoznavali skrivnosti umetnosti, se zabavali, učili ter tako skupaj preživeli zanimive urice vašega prostega časa.


Vljudno vabljeni!

 


Arhiv novic  

Konvencija o otrokovih pravicah

Poenostavljena konvencija o otrokovih pravicah


Mednarodno priznanje za mlade


Telefon za otroke in mladostnike


Koledar aktivnosti


Koristno

Prijava na e-obveščanje
Počitniški programi MZPM
Programi za podjetja
Podporniki MZPML
Dohodnina 0,5%
Pogosta vprašanja