Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

OBARVANI KOKTEJL LIKOVNIH DELAVNIC – osemurno varstvo (2. termin)

17. 08. 2020, 8:00 dop - 21. 08. 2020, 4:00 pop

RAZIGRANE AKTIVNOSTI in VARSTVA ZA OTROKE: od 6. do 12. leta starosti

OBARVANI KOKTEJL LIKOVNIH DELAVNIC – osemurno varstvo

Risanje, slikanje, kiparjenje, arhitekturna umetnost in grafika, unikatno oblikovanje, industrijsko oblikovanje, street art, modno oblikovanje, packanje, lepljenje,...in še in še, se bo dogajalo na letošnjem varstvu s poudarkom na likovnih delavnicah. Otroci bodo ustvarjali tako v atelju, kot tudi v naravi. Pridruži se nam tudi ti in obarvaj svoj svet.

Za vsak termin velja omejitev maksimalnega števila prijavljenih 10 oseb. Prijave se zbirajo do zapolnitve mest. 

2. termin: od 17.8. do 21.8.

Čas izvedbe: od 8:00 do 16:00 ure

Lokacija izvedbe: Atelje Nič Art, Ferantov vrt, Rimska 12, Ljubljana

Cena: 170,00 EUR

Podrobnosti

Začetek:
17. 08. 2020, 8:00 dop
Konec:
21. 08. 2020, 4:00 pop

Organizator

Mestna zveza prijateljev mladine Ljubljana
Telefon:
01/ 434 03 24
Email:
tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si
Spletna stran:
www.mzpm-ljubljana..si/javno

Prizorišče

Atelje Nič Art, Ferantov vrt
Rimska 12
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Prijava

Prijava 2 ostali!

Vpišite ime, priimek in datum rojstva prijavljenega otroka. Če prijavljate več otrok vpišite podatke tudi za ostale prijavljene otroke (Primer vpisa: Janez Novak 1.1.2011, Ana Novak 2.2.2012.)

Prosim označite, ali dovolite fotografiranje in snemanje prijavljenega otroka v času izvedbe počitniških programov, ter uporabo teh posnetkov/fotografij za namen uresničitve programa (objava na spletnih straneh organizatorja MZPM Ljubljana ter v promocijske namene organizatorja).
Prijavljam se na prejemanje obvestil o aktivnostih MZPM Ljubljana. Z vašo prijavo na obveščanje se obvezujemo popolne zasebnosti uporabljanja vaših podatkov. Uporabili jih bomo le za namene obveščanja o dogodkih in programih MZPML ter jih ne bomo posredovali drugim pravnim ali fizičnim osebam. Prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekinete. To storite tako, da na e-naslov info@mzpm-ljubljana.si pošljete sporočilo s pripisom "Ne želim več prejemati obvestil."
Pogoji uporabe Z oddano prijavo jamčim, da so navedeni podatki točni. V primeru navajanja netočnih podatkov sem seznanjen/a, da sem s tem v prekršku in da sem lahko kazensko ovaden/a. Seznanjen/a sem, da bodo na počitniških aktivnostih, otroka spremljali prostovoljci in animatorji Mestne ZPM Ljubljana. OPOMBA: vsi prostovoljci/spremljevalci otrok, ki bodo sodelovali v počitniških aktivnostih, so bili vključeni v izobraževalne delavnice namenjene prostovoljcem in animatorjem Mestne ZPM Ljubljana ter imajo vsi potrdilo o nekaznovanosti pri delu z otroki izdano s strani Ministrstva za pravosodje. Seznanjen/a sem in se strinjam, da v kolikor otroka prijavim na določeno aktivnost in njegovo odsotnost ne sporočim 5 dni pred izvedbo aktivnosti, da mi organizator (Mestna ZPM Ljubljana) zaračuna stroške, ki znašajo 30% cene posamezne aktivnosti. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov, vas obveščamo, da se bodo posredovani podatki uporabili izključno za izvedbo poletnih počitniških aktivnosti Mestne ZPM Ljubljana v letu 2020.
Tribe Loading Animation Image

Ste že prijavljeni?

Uporabite to orodje za urejanje vaše prijave na dogodku.