Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

OBRNI ZABAVO NA GLAVO: Gibaj – migaj in spoznavaj! (2. termin)

24. 08. 2020, 8:00 dop - 28. 08. 2020, 5:00 pop

RAZIGRANE AKTIVNOSTI in VARSTVA ZA OTROKE: od 6. do 12. leta starosti

OBRNI ZABAVO NA GLAVO: Gibaj – migaj in spoznavaj!

Si med tistimi, ki se radi potepajo, raziskujejo, spoznavajo, svoj čas radi preživljajo v gozdu in naravi? Potem se nam pridruži na raziskovalnih poteh po okoliških ljubljanskih hribih. Povzpeli se bomo na ogledni stolp na Rašici, pozvonili z zvončkom na Šmarni gori, se posladkali na Cankarjevem vrhu,…

2. termin:

  • 24.8. do 28.8.

Čas izvedbe: od 8:00 do 13:00 ure

Zbirno mesto: Linhartova 13, 1000 Ljubljana (pred stavbo bivše občine Bežigrada)

Cena: 50,00 eur + urbana za 10 voženj

Podrobnosti

Začetek:
24. 08. 2020, 8:00 dop
Konec:
28. 08. 2020, 5:00 pop

Organizator

Mestna zveza prijateljev mladine Ljubljana
Telefon:
01/ 434 03 24
Email:
tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si
Spletna stran:
www.mzpm-ljubljana..si/javno

Prizorišče

Linhartova 13
Linhartova 13
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Prijava

Prijava 7 ostali!

Vpišite ime, priimek in datum rojstva prijavljenega otroka. Če prijavljate več otrok vpišite podatke tudi za ostale prijavljene otroke (Primer vpisa: Janez Novak 1.1.2011, Ana Novak 2.2.2012.)

Prosim označite, ali dovolite fotografiranje in snemanje prijavljenega otroka v času izvedbe počitniških programov, ter uporabo teh posnetkov/fotografij za namen uresničitve programa (objava na spletnih straneh organizatorja MZPM Ljubljana ter v promocijske namene organizatorja).
Prijavljam se na prejemanje obvestil o aktivnostih MZPM Ljubljana. Z vašo prijavo na obveščanje se obvezujemo popolne zasebnosti uporabljanja vaših podatkov. Uporabili jih bomo le za namene obveščanja o dogodkih in programih MZPML ter jih ne bomo posredovali drugim pravnim ali fizičnim osebam. Prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekinete. To storite tako, da na e-naslov info@mzpm-ljubljana.si pošljete sporočilo s pripisom "Ne želim več prejemati obvestil."
Pogoji uporabe Z oddano prijavo jamčim, da so navedeni podatki točni. V primeru navajanja netočnih podatkov sem seznanjen/a, da sem s tem v prekršku in da sem lahko kazensko ovaden/a. Seznanjen/a sem, da bodo na počitniških aktivnostih, otroka spremljali prostovoljci in animatorji Mestne ZPM Ljubljana. OPOMBA: vsi prostovoljci/spremljevalci otrok, ki bodo sodelovali v počitniških aktivnostih, so bili vključeni v izobraževalne delavnice namenjene prostovoljcem in animatorjem Mestne ZPM Ljubljana ter imajo vsi potrdilo o nekaznovanosti pri delu z otroki izdano s strani Ministrstva za pravosodje. Seznanjen/a sem in se strinjam, da v kolikor otroka prijavim na določeno aktivnost in njegovo odsotnost ne sporočim 5 dni pred izvedbo aktivnosti, da mi organizator (Mestna ZPM Ljubljana) zaračuna stroške, ki znašajo 30% cene posamezne aktivnosti. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov, vas obveščamo, da se bodo posredovani podatki uporabili izključno za izvedbo poletnih počitniških aktivnosti Mestne ZPM Ljubljana v letu 2020.
Tribe Loading Animation Image

Ste že prijavljeni?

Uporabite to orodje za urejanje vaše prijave na dogodku.