Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

POČITNIŠKO VARSTVO, LJUBLJANA – MOJE MESTO (1. termin)

06. 07. 2020, 7:00 dop - 10. 07. 2020, 4:00 pop

Program počitniškega varstva je sofinanciran preko javnega razpisa MOL! 

Igrivo, barvito, nasmejano, športno, navihano in sproščeno 9 urno varstvo, namenjeno otrokom s stalnim prebivališčem v MOL in sicer od končanega 1. razreda pa do končanega 5. razreda osnovne šole.

Varstvo je subvencionirano preko javnega razpisa Mestne občine Ljubljana; možnost vključitve otroka/otrok le v dva tedna varstva.

Pri izbiri rezervacije terminov bomo upoštevali izključno tiste prijave, ki bodo ustrezale razpisnim pogojem. En otrok je lahko prijavljen največ v dveh terminih.

Za vsak termin velja omejitev maksimalnega števila prijavljenih 18 oseb. Prijave se zbirajo do zapolnitve mest. 

1. termin: 6.7. do 10.7.

Čas izvedbe: od 7:00 do 16:00 ure

Lokacija izvedbe: Mladinski dom Jarše, Jarška 44, Ljubljana

Cena:

  • za otroke s stalnim prebivališčem MOL = 25,00 EUR/teden;
  • za otroke iz socialno ogroženih družin iz MOL = brezplačno (ob oddaji prijave je obvezna priloga kopija odločbe CSD).

OPOMBA: V primeru morebitnih zdravstvenih posebnosti (alergije, diete) vas prosimo, da to vpišete v spodnji obrazec. Če je potrebno priložite tudi zahtevana dokazila.

Polja v spodnjem obrazcu, ki so označena z *, so obvezna.

Podrobnosti

Začetek:
06. 07. 2020, 7:00 dop
Konec:
10. 07. 2020, 4:00 pop

Organizator

Mestna zveza prijateljev mladine Ljubljana
Telefon:
01/ 434 03 24
Email:
tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si
Spletna stran:
www.mzpm-ljubljana..si/javno

Prizorišče

Mladinski dom Jarše
Jarška 44
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Prijava

Prijava 14 ostali!

Vpišite ime, priimek in datum rojstva prijavljenega otroka. Če prijavljate več otrok vpišite podatke tudi za ostale prijavljene otroke (Primer vpisa: Janez Novak 1.1.2011, Ana Novak 2.2.2012.)

V primeru brezplačne udeležbe za otroke iz socialno ogroženih družin iz MOL je obvezna priloga poleg spletne prijavnice tudi kopija odločbe CSD. Kopijo odločbe pošljite po elektronski pošti na info@mzpm-ljubljana.si.
Navedite prosim morebitne posebnosti pri prehrani. V primeru, da ima otrok dieto, pošljite kopijo odločbe pediatra/zdravnika o dieti po elektronski pošti na info@mzpm-ljubljana.si.

Prosim označite, ali dovolite fotografiranje in snemanje prijavljenega otroka v času izvedbe počitniških programov, ter uporabo teh posnetkov/fotografij za namen uresničitve programa (objava na spletnih straneh organizatorja MZPM Ljubljana ter v promocijske namene organizatorja).
Prijavljam se na prejemanje obvestil o aktivnostih MZPM Ljubljana. Z vašo prijavo na obveščanje se obvezujemo popolne zasebnosti uporabljanja vaših podatkov. Uporabili jih bomo le za namene obveščanja o dogodkih in programih MZPML ter jih ne bomo posredovali drugim pravnim ali fizičnim osebam. Prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekinete. To storite tako, da na e-naslov info@mzpm-ljubljana.si pošljete sporočilo s pripisom "Ne želim več prejemati obvestil."
Pogoji uporabe Z oddano prijavo jamčim, da so navedeni podatki točni. V primeru navajanja netočnih podatkov sem seznanjen/a, da sem s tem v prekršku in da sem lahko kazensko ovaden/a. Seznanjen/a sem, da bodo na počitniških aktivnostih, otroka spremljali prostovoljci in animatorji Mestne ZPM Ljubljana. OPOMBA: vsi prostovoljci/spremljevalci otrok, ki bodo sodelovali v počitniških aktivnostih, so bili vključeni v izobraževalne delavnice namenjene prostovoljcem in animatorjem Mestne ZPM Ljubljana ter imajo vsi potrdilo o nekaznovanosti pri delu z otroki izdano s strani Ministrstva za pravosodje. Seznanjen/a sem in se strinjam, da v kolikor otroka prijavim na določeno aktivnost in njegovo odsotnost ne sporočim 5 dni pred izvedbo aktivnosti, da mi organizator (Mestna ZPM Ljubljana) zaračuna stroške, ki znašajo 30% cene posamezne aktivnosti. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov, vas obveščamo, da se bodo posredovani podatki uporabili izključno za izvedbo poletnih počitniških aktivnosti Mestne ZPM Ljubljana v letu 2020.
Tribe Loading Animation Image

Ste že prijavljeni?

Uporabite to orodje za urejanje vaše prijave na dogodku.