Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Poletna aktivnost: Moje prijateljice sovice od 28.6. do 2.7.2021

28. 06. 2021, 8:00 dop - 02. 07. 2021, 1:00 pop

MOJE PRIJATELJICE SOVICE - gibaj, migaj in spoznavaj

Kaj in kje: vsak dan se bomo podali na raziskovanje enega od okoliških hribov v Ljubljani: Rašica, Šmarna gora, Golovec, Cankarjev vrh,... Zbirno mesto: Linhartova 13.

Kdaj: vsak dan od 8:00 do 13:00 ure v naslednjih terminih:

Cena: 50,00 eur/teden/otrok + urbana za 10 voženj

Opomba: aktivnost je primerna za otroke od 7. leta naprej, ki radi raziskujejo in pohajkujejo.

Podrobnosti

Začetek:
28. 06. 2021, 8:00 dop
Konec:
02. 07. 2021, 1:00 pop
View Dogodek Website

Organizator

Mestna zveza prijateljev mladine Ljubljana
Telefon:
01/ 434 03 24
Email:
tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si
View Organizator Website

Prizorišče

Linhartova 13
Linhartova 13
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Prijava

Prijava 6 ostali!
Vpišite ime, priimek in datum rojstva prijavljenega otroka. Če prijavljate več otrok vpišite podatke tudi za ostale prijavljene otroke (Primer vpisa: Janez Novak 1.1.2011, Ana Novak 2.2.2012.)

V primeru brezplačne udeležbe za otroke iz socialno ogroženih družin iz MOL je obvezna priloga poleg spletne prijavnice tudi kopija odločbe CSD. Kopijo odločbe pošljite po elektronski pošti na info@mzpm-ljubljana.si.
Navedite prosim morebitne posebnosti pri prehrani. V primeru, da ima otrok dieto, pošljite kopijo odločbe pediatra/zdravnika o dieti po elektronski pošti na info@mzpm-ljubljana.si.

Prosim označite, ali dovolite fotografiranje in snemanje prijavljenega otroka v času izvedbe počitniških programov, ter uporabo teh posnetkov/fotografij za namen uresničitve programa (objava na spletnih straneh organizatorja MZPM Ljubljana ter v promocijske namene organizatorja).
Prijavljam se na prejemanje obvestil o aktivnostih MZPM Ljubljana. Z vašo prijavo na obveščanje se obvezujemo popolne zasebnosti uporabljanja vaših podatkov. Uporabili jih bomo le za namene obveščanja o dogodkih in programih MZPML ter jih ne bomo posredovali drugim pravnim ali fizičnim osebam. Prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekinete. To storite tako, da na e-naslov info@mzpm-ljubljana.si pošljete sporočilo s pripisom "Ne želim več prejemati obvestil."
Pogoji uporabe Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov, vas obveščamo, da se bodo posredovani podatki uporabili izključno za izvedbo programov MZPM ter za potrebe NIJZ-a za zajezitev epidemije vzrokovane virusom COVID 19.
Tribe Loading Animation Image

Ste že prijavljeni?

Uporabite to orodje za urejanje vaše prijave na dogodku.