Počitniške aktivnosti

Spoštovani otroci, starši in ostali skrbniki otrok!

Poletje se nam približuje in z veseljem vas obveščamo, da tudi letos organiziramo nekaj poletnih počitniških aktivnosti, in sicer: poletno počitniško aktivnost Moje prijateljice Sovice in Poletni foto tečaj: Skozi moje oči!

Prijave so že odprte, zato ne odlajšajte in pohitite s prijavo!

Moje prijateljice Sovice - potepanje po ljubljanskih gričkih: vsak dan se podamo na en okoliški hrib: Šmarna gora, Rašica, Cankarjev vrh, Golovec, zadnji dan pa na tistega, katerega izbere skupina. Na poti skupaj raziskujemo, se učimo kako in zakaj poznati pravila hoje v hrib, nabiramo borovnice, spoznavamo rastline in drvesa, hranimo jelene in srne, se lovimo po livadah,...Ob tem pa se naučimo potrpežljivosti, vztrajnosti, premagujemo meje in si čestitamo ob naših uspehih!

  • 1. termin: 4.7. do 8.7.2022 od 8:00 do 13:00 ure
  • 2. termin: 22.8. do 26.8.2022 od 8:00 do 13.00 ure

Zbrino mesto: pred stavbo občine Bežigrad, Linhartova 13

Cena: 50,00 eur/otrok/teden + URBANA za 10 voženj

Opomba: aktivnost se bo izvedla le v primeru, če bo na aktivnost prijavljenih 10 ali več otrok. V primeru manj prijav, si pridržujemo pravico, da aktivnost odpovemo.

Prijava

Prijava 13 ostali!
Vpišite ime, priimek in datum rojstva prijavljenega otroka. Če prijavljate več otrok vpišite podatke tudi za ostale prijavljene otroke (Primer vpisa: Janez Novak 1.1.2011, Ana Novak 2.2.2012.)

Prosim označite, ali dovolite fotografiranje in snemanje prijavljenega otroka v času izvedbe počitniških programov, ter uporabo teh posnetkov/fotografij za namen uresničitve programa (objava na spletnih straneh organizatorja MZPM Ljubljana ter v promocijske namene organizatorja).
Prijavljam se na prejemanje obvestil o aktivnostih MZPM Ljubljana. Z vašo prijavo na obveščanje se obvezujemo popolne zasebnosti uporabljanja vaših podatkov. Uporabili jih bomo le za namene obveščanja o dogodkih in programih MZPML ter jih ne bomo posredovali drugim pravnim ali fizičnim osebam. Prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekinete. To storite tako, da na e-naslov info@mzpm-ljubljana.si pošljete sporočilo s pripisom "Ne želim več prejemati obvestil."
Pogoji uporabe Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov, vas obveščamo, da se bodo posredovani podatki uporabili izključno za izvedbo programov MZPM ter za potrebe NIJZ-a za zajezitev epidemije vzrokovane virusom COVID 19.
Tribe Loading Animation Image

Skozi moje oči - poletni foto tečaj - ODPOVEDANO!