(Dan) BREZ ALKOHOLA

Ustvarjalne delavnice za otroke, mladostnike in odrasle; Kolo sreče z nagradnimi vprašanji, Lov za zakladom; Uporaba očal za simulacijo alkoholiziranosti, informativna gradiva in še veliko drugega, vas čaka v petek, 18.9. med 10. in 14 uro na Poti spomina in tovarištva in rekreacijskih površinah ob Koseškem bajerju. 

Dogodek DAN BREZ ALKOHOLA, ob Dnevu za spremembe, organiziramo v sodelovanju z Dnevnim centrom ŠENT Ljubljana, ŠD Partizan - Vič, Društvom za zdravje srca in ožilja Slovenije, Društvom paraplegikov Ljubljana in Škofijsko Karitas.

Dogodek se bo pričel s pohodom ob 10:00 na LPP postajališču Tbilisijska v Mestnem logu. Od tam nas bo pot vodila okoli Ljubljane do Koseškega bajerja, kjer se bo ob 12:00 začel program za udeležence pohoda in mimoidoče.

Dogodek je namenjen osveščanju javnosti o pomenu zdravja, zdravega življenjskega sloga in o projektu SOPA ter o škodljivih posledicah čezmernega pitja alkohola.

VABLJENI!

0 Responses

  1. […] v lepo prihodnost" je le eno od sporočil,  ki so jih mimoidoči, v sklopu akcije "Dan brez alkohola" zapisali in s tem pokazali, da nam je […]