Predavanja za starše

Vzgoja je izjemno zahtevna življenjska naloga, ki zahteva našo prisotnost, zavedanje, odgovornost in nenazadnje, željo, da otroku pomagamo na njegovi poti k samostojnem in celovitem življenju.

Prav zaradi tega se marsikdaj počutimo negotovi, nemočni, si ne zaupamo.

In ne glede na to, koliko besed v odnosu do otroka uporabimo, se le ti odzivajo na naša čustva in na naše reakcije.

Kako pa lahko še sebi in otroku pomagamo?

Mogoče boste odgovor našli na naših brezplačnih delavnicah/predavanjih, ki smo jih pripravili prav za namen opolnomočenja staršev, starih staršev in ostalih skrbnikov otrok in za vse tiste, ki jih vzgoja in razvoj otroka zanimata ter si želijo pomagati otrokom,  da postanejo samostojna in odgovorna bitja prihodnosti.

TERMINI IZVEDB PREDAVANJ V LETU 2022

Več informacij o vsebini posameznega predavanja in o izvajalcih predavanj/delavnic preberite v našem katalogu izobraževalnih programov .

Na posamezno predavanje se prijavite na e-naslov: tanja.povsic@mzpm-ljubljana.si.

Za izvedbo predavanj/delavnic v vašem javnem zavodu ali podjetju nas pokličite na: 01/434 03 24 oz. nam pišite na e-naslov: info@mzpm-ljubljana.si

Izvedba programa ZAVESTNO STARŠEVSTVO v Mestni občini Ljubljana je sofinancirana preko JR MOL.

POMEMBNO: 

Glede na situacijo, povezano s koronavirusom (SARS-CoV-2) in z usmeritvami NIJZ, MIZŠ in MZ, vas bomo o morebitnih odpovedi izvedb predavanj obveščali sproti, prav tako tudi o na novo postavljenih terminih za izvedbo odpovedanih dogodkov.